top of page

 VZUALisers

Träffa ditt Team – Eller som vi säger
Människorna som är hela Skillnaden

Gustav Håkansson

IT saker och Utrullningsansvarig

Det tog inte lång tid för Gustav att göra ett stort avtryck som vår nya juniora och suveräna ”IT-kille” och, såklart, Utrullningsansvarige. Professionell ut i fingerspetsarna och alltid med ett leende har Gustav blivit en ovärderlig resurs för Vzual Interior & Display familjen.

T: 079-337 19 87

Claes Giertz

MD and Sales

Experienced, trustworthy, fun. These are just a few of the ways coworkers describe this invaluable member of our team. Claes is truly a joy to be around and makes it a pleasure to come to work every single day.

Ph: 079-337 19 84 

Claes  Håkansson Giertz

VD och Försäljning

Erfaren, pålitlig, rolig. Det är bara några av de många ord i hur medarbetarna beskriver Claes som en del i laget. Claes är fantastiskt skön att hänga med och gör det ännu roligare att gå till jobbet varje dag.

T: 070 - 309 52 22

Helena Lindblom

Visual Merchandiser

Med ett sinne gjort för att skapa konst och design arbetar Helena alltid på något nytt och spännande projekt. Kom förbi och ta del av Helenas expertis som är här också för att ge råd i hur du kan visualisera ditt varumärke ännu mer. 

T: 073-430 45 00 

Tobias Awadis

Träspecialist och Montering

Vår kille som går helhjärtat in i att visualisera och bygga i princip vad som helst av trä. Tobias lyssnar noga på ett projekts mål och beskrivningar. Då han har särskilt stort intresse av att skapa nydanande lösningar och med sin lösningsorienterade attityd ser vi i laget alltid fram emot att få se hans första utkast. Tobias färdigheter är Konstruktion, Illustration, Trä och Montering. Men framförallt – Han är killen du vill spendera en dag med.

Fredrik Fremberg

Ekonomi

Vår all-in kille på ekonomi och längdskidor. Det finns ingen siffra som är för liten eller för stor som missar denne killens ögon. Testa honom – Han är grym på matte.

Oskar Sejnäs

Arkitekt

En penna, en linjal och ett stort vitt papper. Det är vad som krävs för Oskar att skapa konst. Hela visualiseringen ligger nämligen i hans huvud. Vi kallar honom för vår arkitekt och vår designer då han kombinerar dessa två expertiser föredömligt. Med massor av års erfarenhet från att ha arbetat inom retail spelar han en avgörande roll i allt från våra interiörprojekt till fullskaliga butikskoncept, restauranger eller varför inte en hårfrisörsalong. Oskar känner till retail och deras kunder väl. Tex, så är det självklart för honom att bygga en butik med högervarv. Vill du veta varför? Kontakta Oskar så får du svaret.

Jonas Andersson

Metallspecialist & Montering

Om Usain Bolt var en affärsman, skulle hans namn vara Jonas. Han har Bolt´s fart när det kommer till att följa tighta tidsscheman. Eller som Jonas skulle sagt, jag är inte så snabb jag ser endast till att saker och ting är på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Vi anar att struktur och planering är Jonas superkrafter. Förresten, han blir lite extra uppspelt när han får skapa dekor på våra klienters interiör. Såklart, Jonas var i princip född i printbranschen.

bottom of page