top of page

Detta är vi

Världen omkring oss förändras. Konstant.
Men fokuset har alltid varit och kommer alltid vara
kundupplevelsen.

Efter 25 år inom försäljning och 15 år i inrednings- och displaybranschen för anpassade lösningar har jag äntligen nått början på mitt liv – Vzual Interior & Display föddes. Ett företag som handlar om att ta bort det krångliga och föra in klarhet i livet och framförallt i våra klienters affärer. Vi arbetar oberoende och är experter på inköp och materialanskaffning. På detta sätt kommer du allt få precis det du vill ha och det du behöver i förhållande till dina mål – rakt på. Min egen personliga värdering, som ger mig lugn i själen, bygger på att leverera lösningar som förbättrar er affär och som får ert varumärke(n) att skina ännu lite mer. Det är det klassiska win-win tänket som jag tycker bygger pålitliga och långvariga relationer. Allteftersom digitaliseringen börjar bli mer eller mindre standard inom affärsverksamheter och vårt vanliga liv har Vzual ett affärsområde som hjälper dig att digitalisera, eller lyfta ditt redan digitala erbjudande. Vi erbjuder Digital Signage, End-less aisle och drop-off lösningar.

 

 

Ta en titt och njut av vår Vzual sajt. Eller som vi säger, visualisera dig själv för oss genom en kopp kaffe på vårt kontor.

                                     

 

Claes Håkansson Giertz
VD, Vzual AB

claes personal page.png

About us

Din Kreativa Källa för Interiör och Display

Letar du efter en professionell och kreativ byrå inom Interiör och Display, så har du kommit till rätt ställe. Oavsett din vision, kommer vi göra allt för att väcka liv i den med kvalitet och funktion i världsklass engagerade.

Vårt Team guidar, supporterar och levererar genom hela processen, från strategi till leverans. Vi gillar att arbeta tätt tillsammans med våra kunder i dialog så vi verkligen förstår era önskemål, er stil och vilka delar som är mest viktiga för er. Boka in ditt möte oss idag.

Miljöbil_bakgrund_hemsida_redigerad.jpg
monitor_appeso_vetrina.jpg
konceptbil2.png

Interiör

Poppar ditt varumärke

Digital Signage

Ta det vidare

Koncept

Utan allting, blir det ingenting

bottom of page