top of page

Mora

Mora grundades för mer än 90 år sedan och är en av Norra Europas ledande och mest moderna krantillverkare. Varje år kan 450 000 nya kunder starta dagen med att tappa ur färskt vatten från en av deras kranar.

Att arbeta i Mora Gruppen är dynamiskt och utvecklande hela tiden. Tillsammans ser vi förändringar i vårt omkringliggande landskap snabbare och skarpare. Vi tog emot den möjlighet som Vzual Interior & Display presenterade för hela gruppen med öppna armar. Så nu har våra kranar oh framförallt vårt varumärke ett nytt sätt att sticka ut på i butikerna. Maria Sparr, Marknadskommunikationschef på FM Mattssson Mora Group AB.

DSC_0477
DSC_0478
DSC_0476
DSC_0474
DSC_0475
DSC_0473
DSC_0472

Vår Roll

När vi fick förtroendet  leverera ett koncept för butiksinredning inom hela Mora Gruppen såg vi att möjligheten låg i att göra en Display och Inredningslösning som vi kan återanvända mellan deras olika varumärken. Med en identisk platform kunde vi vrida till varje enskild del så den lyfte varje varumärke och kunde positionera det på rätt sätt för sitt segment på marknaden.

Mora  säljer tack vare sin höga kvalitet och sin moderna design. Vzual Interior och Displays lösningar gör att produkterna lyfts fram i butikerna och att det får kunderna att vilka röra, känna och titta på kranarna från Mora från varje vinkel. Framförallt så är lösningen skalbar med sina identiska plattformar inom Mora Gruppen vilket gör lösningen riktigt prisvärd. Vzual när vi blir som bäst.

bottom of page