top of page

Mekonomen

Mekonomen Group är den marknadsledande servicekedjan i norra Europa, som erbjuder prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag.

Världen runtomkring oss förändras i ett rasade tempo och med det förändras också förutsättningarna för våra affärer, vi måste ha en förmåga att lyssna och agera fort för att kunna behålla vår ledande position. Det är också därför som vi lanserar Digital Signage i våra butiker. Det kommer, såklart, att göra oss snabbare, förbättra genomförandet och vår flexibilitet direkt i kundmötet, säger Per Netzell CMO på Mekonomen.

Installation_Kundörna
Installation_Täby_Kundvarvet
Installation_Täby_Kundhörna

Vår Roll

Vzual genomförde en deskriptiv analys av de utmaningar och möjligheter som ligger för Mekonomen inom ramen för Digital Signage. Med en grundlig analys av affärsmöjligheten visades tydligt en lönsamhet i investeringen. Som oberoende aktör lät vi fler än fem aktörer ge offert på hårdvaran. Vi hade höga krav på skärpa, hållbarhet och enkelhet.

Utrullning av fler än 350 skärmar genom hela vårt avlånga och vackra land gjordes i samarbete med Mekonomen. På detta sätt kunde vi kapa installationskostnaden men också rulla ut än fortare. Vzual utbildade Mekonomen Helpdesk så de kan hantera den större delen av sina ärenden på egen hand. Enkelhet är en framgångsnyckel.

bottom of page