top of page

FM Mattsson

FM Mattsson grundades av Matts Mattsson 1865 och har sedan dess alltid varit en form av pionjär för hela sin bransch. Deras vattenkranar  är inte bara de mest innovativa, dem har vacker formgivning och köps i regel som en väl genomtänkt detalj i heminredningen. FM Matsson arbetar lika hårt och noggrant på insidan som utsidan av sina kranar. Inte konstigt att de funnits med i hela 150 år och med enorm framgång. 

Vzual fick förtroendet att skapa en butiksinredning som lyfter FM Mattsson ännu lite mer. Något unikt och samtidigt vackert. Vzual gjorde en konceptuell möbel av metall, glas, ljus och koppar. Alla material anskaffades i Sverige och monterades i Småland. Kvalitet hela vägen ut. 

Shop-in-shop_FM_Mattsson_front
Shop-in-shop_FM_Mattsson_top2
FM Mattsson Display
bakgrund hemsida fm mattsson

Vår Roll

Vzual Interior & Display omfamnade utmaningen. Vi samlade våra styrkor från Design, Arkitektur och såklart från Visual Merchandising. Vi skulle bygga en högkvalitetsmöbel med premium feeling för en budget som inte riktigt låg i linje med premium. Dessutom var leveransen en Shop-in-Shop lösning tillsammans med Display.

Idag kan du uppleva FM Mattssons kranar monterade på våra fantastiska, tycker vi, Displaylösningar. Konsumenterna har möjlighet att gå omkring, uppleva och röra kranarna från FM Mattsson som nu  poppats till med högkvalitetskänsla genom displayerna hela vägen från butikens golv. 

bottom of page