top of page
Mäklar-map (1).jpg

Digital Signage

Gänget på Vzual Interior & Display förstår hur viktigt det är för våra kunder att skapa långvariga visuella avtryck, och våra strategiska och kreativa experter strävar efter att lösa de mest komplexa utmaningarna inom grafik och inredning. Med förstklassiga designers hjälper vi dig att placera ditt varumärke steget före konkurrenterna.

Visuellt avtryck

Eftersom du här, så anar vi att du redan vet att Digital Signage lösningar har en större möjlighet att påverka människors medvetande än traditionella medier. I själva verket fångas uppmärksamheten med upp till 400% högre vs statiska skärmar. En annan cool siffra är att 63% av befolkningen säger att Digital Signage fångar deras uppmärksamhet. När man tänker på det så är det inte ett konstigt resultat i sig. 90% av informationen som överförs till våra hjärnor är just visuell. Let´s vzualise!

SF Kalmar fönster 2.jpg

Touch Screens

Ett område som verkligen växer. Butikerna minskar i storlek med behovet och viljan att fortfarande erbjuda hela sitt sortiment och ibland även mer än det. 


För att kunna göra Touch-skärmarna mer tillgänliga för alla har vi utvecklat vår egen mjukvara Skriins. Så nu kan alla ta del av en Endless Aisle lösnings magiska värld. 

Casing / Höljen

Skärmar passar inte alla grafiska manualer och varumärken. Då kan det vara bra att veta att vi kan rama in skärmen i nästan vilket material som helst för att den ska passa in hos dig. Varför inte en träram som du sedan hänger upp på väggen som en tavla?

IMG_0792.jpg

Installationer

Vi älskar design och alla de många vackra saker som omger oss. Framförallt, vi älskar att gömma undan den underbara tekniken i vackra ramar som då tillför atmosfären det lilla extra. Av den anledningen lägger vi alltid lite extra energi i att skapa kreativa ramar och inbyggnadsboxar. Dessutom, installera skärmar på ett kreativt sätt och se den omedelbara reaktionen från publiken som passerar.

Kontakta oss

Effektiv design och Digital Signage lösningar är bara ett klick bort. Kontakta oss idag på

Kontakta

OSS

Tel. +46 70 309 52 22

E-mail: hello@vzual.se

BESÖK

OSS

Svärdvägen 23

182 33 Danderyd

 

BERÄTTA FÖR

OSS

Thanks for saying Hello!

bottom of page