top of page

Koncept

När det gäller att göra ett bestående intryck med arkitektur åt varumärken är det viktigt att använda rätt kombination av bilder, grafik, färger och animering för att skapa en snygg och visuell tilltalande design som berättar en historia. Vi är mycket engagerade i visuell kvalitet som användbarhet, därför ser vi till att alla tekniska material som vi skapar för ditt projekt bygger på en solid grund. Vi tror starkt att våra koncept får ditt varumärke att lysa lite extra.

Vzual Koncept Design

Våra designers har grundlig kunskap och erfarenhet av att rita delar, till hela ytan. Antingen kommer du till oss med en ritning och några bra idéer, eller så kommer du till oss med grafiska manualer och konceptuella krav. Vi kan skapa konceptet oavsett.

Prototyper

Vi gör prototyper och mock-ups av våra konceptuella designlösningar. målet är att komma så nära verkligheten som möjligt - för att du ska kunna förstå och få en känsla för konceptet innan vi startar med produkten

Prissättning

Konceptuella projekt tenderar att vara unika när det gäller omfattning och framgång när de kommer till oss. För att göra det bästa erbjudandet för dig föredrar vi att ha ett möte först, eller ibland till och med två, innan vi kommer med en pitch

Steg för steg

Berätta vem du är och vart du vill - Resten kommer att bli Vzualiserad av oss. Med en väl godkänd process arbetar vi tillsammans - steg för steg. Från idé till moodboard, från moodboard till fotokvalitet och 3D-animationer i CAD-design. Se till att ditt projekt är det bästa innan ni förverkligar det. 

Kontakt

Dina uppgifter skickades!

bottom of page